Գարնան հաճելի թարմությունը ավելի շատ զգալու համար հարկավոր է հաճախ պատրաստել նոր, թարմ կաղամբով սալաթ:
ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ
1 նոր թարմ կաղամբի գլուխ /մոտ 300գ/
3 գազար
5 կարմիր բողկ
5 խնձոր
3ճգ քացախ կամ լիմոնի հյութ
3 ճգ բուսայուղ
5 ճյուղ համեմ
աղ, սև պղպեղ
1. Կաղամբը կտրատել
2. Քերիչով անցկացնել գազարն ու խնձորը
3. Կտրատել կարմիր բողկը
4. Բոլորը միասին խառնել, ավելացնել ըստ ճաշակի համեմունքներն ու բուսայուղը, համեմը և մեր սալաթը պատրաստ է:
ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ
1 նոր թարմ կաղամբի գլուխ /մոտ 300գ/
3 գազար
5 կարմիր բողկ
5 խնձոր
3ճգ քացախ կամ լիմոնի հյութ
3 ճգ բուսայուղ
5 ճյուղ համեմ
աղ, սև պղպեղ
1. Կաղամբը կտրատել
2. Քերիչով անցկացնել գազարն ու խնձորը
3. Կտրատել կարմիր բողկը
4. Բոլորը միասին խառնել, ավելացնել ըստ ճաշակի համեմունքներն ու բուսայուղը, համեմը և մեր սալաթը պատրաստ է:
No comments:
Post a Comment
Գրեք ձեր մեկնաբանությունները...
Մեկնաբանությունը հրապարակելու համար անհրաժեշտ է «Comments as:» տողում ընտրել էլ.փոստի հասցեով գրանցման առաջարկվող տարբերակներից մեկը, կամ այն հրապարակել «Անանուն» (Anonymous) տարբերակով ու վերջում սեղմել Post comment կոճակը։ Preview կոճակը թույլ է տալիս տեսնել մեկնաբանության ընդհանուր տեսքը մինչև այն հրապարակելը։