Saturday, April 27, 2013

Cabbage Salad With Pea / Կաղամբով Սալաթ Կանաչ Ոլոռով


ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ


1 նոր թարմ կաղամբի գլուխ /մոտ 300գ/
3 գազար
200գ. կանաչ ոլոռ
կես տրցակ կանաչ սոխ
5 ճյուղ համեմ
200գ մայոնեզաղ
աղ, սև պղպեղ








1. Նախ կաղամբի միջուկը հեռացնում ենք, այն իր մեջ հավաքում է հողի բոլոր վնասակար նիտրատները, այնուհետև կտրատել կաղամբը:









2. Քերիչով անցկացնել գազարը, կտրատել սոխը, ավելացնել ոլոռը, համեմել աղով և սև պղպեղով, վերջում ավելացնել մայոնեզ:







ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ











1 comment:

Գրեք ձեր մեկնաբանությունները...
Մեկնաբանությունը հրապարակելու համար անհրաժեշտ է «Comments as:» տողում ընտրել էլ.փոստի հասցեով գրանցման առաջարկվող տարբերակներից մեկը, կամ այն հրապարակել «Անանուն» (Anonymous) տարբերակով ու վերջում սեղմել Post comment կոճակը։ Preview կոճակը թույլ է տալիս տեսնել մեկնաբանության ընդհանուր տեսքը մինչև այն հրապարակելը։