Sunday, November 7, 2010

Lahmajoun / Լահմաջո


Այս բաղադրատոմսով պատրաստելիս լահմաջոն շատ-շատ է ստացվում, մոտ 60-65 հատ, այդ իսկ պատճառով կարող եք պատրաստել կեսը, ես միշտ այդպես եմ պատրաստում և լավ է ստացվում:

A La Sacivi (chicken) / Ա Լա Սացիվի


Այս ճաշատեսակ-ը լիովին իմ իմպրովիզ-ն է ու հիշեցնում է վրացական Սացիվիին, ես այն անվանեցի Ա Լա Սացիվի, քանի որ սացիվիին ավելացրել էի Ջուլիա Չայլդի սոուսի պատրաստման եղանակը: Պատրաստելու համար շատ քիչ ժամանակ է պահանջվում: