Այս բաղադրատոմսով պատրաստելիս լահմաջոն շատ-շատ է ստացվում, մոտ 60-65 հատ, այդ իսկ պատճառով կարող եք պատրաստել կեսը, ես միշտ այդպես եմ պատրաստում և լավ է ստացվում:
"Ինչ կարող ենք պատրաստել այսօր?" հարցին պատասխանելու համար է այս բլոգը: Առաջարկեք ձեր խոհանոցի հրաշքները և մենք միասին կպատրաստենք դրանք......
Sunday, November 7, 2010
A La Sacivi (chicken) / Ա Լա Սացիվի
Այս ճաշատեսակ-ը լիովին իմ իմպրովիզ-ն է ու հիշեցնում է վրացական Սացիվիին, ես այն անվանեցի Ա Լա Սացիվի, քանի որ սացիվիին ավելացրել էի Ջուլիա Չայլդի սոուսի պատրաստման եղանակը: Պատրաստելու համար շատ քիչ ժամանակ է պահանջվում:
Subscribe to:
Posts (Atom)