Չամիչով փլավը Զատիկի ամենասիրելի ուտեստն է բոլորի համար: Ես չգիտեմ այն զուտ հայկական է, թե ոչ, կամ միայն մենք ենք պատրաստում այս տոնին, թե ոչ, բայց որպես հայկական Զատիկի սեղանի կարևոր ուտեստ, հաճույքով ներկայացնում եմ Ձեզ:
"Ինչ կարող ենք պատրաստել այսօր?" հարցին պատասխանելու համար է այս բլոգը: Առաջարկեք ձեր խոհանոցի հրաշքները և մենք միասին կպատրաստենք դրանք......
Wednesday, April 27, 2011
Sunday, April 24, 2011
Gugelhopf, German Easter Cake / Գուգելհոֆ, Գերմանական Զատիկի Կեքս
How to Color Easter Eggs Using Food Coloring / Ինչպես ներկել Զատիկի ձու սննդի ներկերով
Մինչ սննդային ներկերով ներկելը, նախ ձուն պետք է խաշել, չորացնել և հետո նոր ներկել: Խաշելիս որպեսզի ձուն չկորտրվի, այն պետք է մեկ ժամ պահել սենյակային ջերմաստիճանում և ջրի մեջ լցնել մեկ ճաշի գդալ աղ:
Subscribe to:
Posts (Atom)