Tuesday, March 13, 2012

Chicken Balls / Հավե Գնդիկներ


Այս հավե գնդիկները պատրաստել է Սաթենիկը, այն շատ յուրօրինակ է և տոնական:

ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆԸ


1 հավի դոշ
0.25 բաժակ աղացած ընկույզ
50 գրամ հոլանդական քերած պանիր
1 ձու
50 գրամ բուսայուղ
1 գունդ շերտավոր խմոր
1 ճաշի գդալ քունջութ
սունելի խմելի
սև պղպեղ
1 պտղունց չոր ծիտրոն


1. հավի դոշը կտրատում ենք ու եփում: Եփելուց հետո մանրացնում ենք ու վրան ավելացնում համեմունքներն ըստ ճաշակի, քերած պանիրը, ընկույզը, ձուն և մի լավ խառնում, որ ստացվի միասեռ զանգված:




2. Ստացված զանգվածից սարքում ենք ոչ մեծ գնդիկներ: Թավայի մեջ լցնում ենք բուսայուղը և գնդիկները մի փոքր տապակում ենք, որպեսզի կեղևապատվեն:









3. Կարմրացրած գնդիկների վրա ենք փաթաթում բարակ կտրատած շերտավոր խմորը` ինչպես նկարում է:







4. Այնուհետև վրան քսում ենք մնացած կես ձուն, ցանում ենք քունջութ և եփում 200 աստիճան ջեռոցում, այնքան մինչև կկարմրեն մեր գնդիկները:








ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ




No comments:

Post a Comment

Գրեք ձեր մեկնաբանությունները...
Մեկնաբանությունը հրապարակելու համար անհրաժեշտ է «Comments as:» տողում ընտրել էլ.փոստի հասցեով գրանցման առաջարկվող տարբերակներից մեկը, կամ այն հրապարակել «Անանուն» (Anonymous) տարբերակով ու վերջում սեղմել Post comment կոճակը։ Preview կոճակը թույլ է տալիս տեսնել մեկնաբանության ընդհանուր տեսքը մինչև այն հրապարակելը։