Բաղադրությունը /2 բաժին/
300 գրամ դդում
1 պճեղ սխտոր
1 փոքր գլուխ սոխ
1/4 թեյի գդալ կոճապղպեղ (имбирь, ginger)
բուսական յուղ
5-7 ճյուղ մաղադանոս
աղ
սև պղպեղ
1. Սխտորը և սոխը քերիչով մանրացնել և բուսական յուղով տապակել:
2. Մի քիչ տապակելուց հետո ավելացնել կտրտած դդումը և կես բաժակ ջրով շոգեխաշել:Եփել 15.-20 րոպե:
2. Մի քիչ տապակելուց հետո ավելացնել կտրտած դդումը և կես բաժակ ջրով շոգեխաշել:Եփել 15.-20 րոպե:
3.Ընթացքում ավելացնել աղ, պղպեղ և կոճապղպեղ:
Եփելուց հետո այն տրորել կամ բլենդեռով խփել, որպեսզի դառնա խյուս:
Վերջում ավելացնել կտրատած կանաչին:
ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ
SA PORCECINK.URISH INCH UTESTNER KARAJARKEIK DDUMIC PATRASTVOX?
ReplyDeleteՓորձեցի ։։😉 Բայց ասեմ որ ետքանել յուրահատուկ չեր)))
ReplyDelete