Այս ուտեստը շատ արագ և հարմար է պատրաստելը, դրան գումարած յուրահատուկ է:
Այն կանվանենք կարտոֆիլե տորթ /իհարկե անվանումը հենց նոր հորինեցի/: Նշեմ, որ այս ուտեսետի հեղինակը իմ լավ ընկերներից մեկի մայրն է` Սաթենիկի տիկին Գոհարը:
ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆԸ
3 կարտոֆիլ
2 սմբուկ
300-400 գրամ սունկ
0.5 բաժակ ընկույզ
6 ճաշի գդալ թթվասեր
1 սոխ
7 ճյուղ թարմ սամիթ
3ճաշի գդալ կետչուպ
0.5 բաժակ բուսայուղ
աղ և սև պղպեղ
1. Այս ուտեստ-աղցանի համար մէզ անհրաժեշտ են շերտեր, որ կպատրաստենք կարտոֆիլից:Ամեն շերտի համար նախատեսված է 1 կարտոֆիլ որ կանցկացնենք քերիչով ու կտապակենք:
Այն կանվանենք կարտոֆիլե տորթ /իհարկե անվանումը հենց նոր հորինեցի/: Նշեմ, որ այս ուտեսետի հեղինակը իմ լավ ընկերներից մեկի մայրն է` Սաթենիկի տիկին Գոհարը:
ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆԸ
3 կարտոֆիլ
2 սմբուկ
300-400 գրամ սունկ
0.5 բաժակ ընկույզ
6 ճաշի գդալ թթվասեր
1 սոխ
7 ճյուղ թարմ սամիթ
3ճաշի գդալ կետչուպ
0.5 բաժակ բուսայուղ
աղ և սև պղպեղ
1. Այս ուտեստ-աղցանի համար մէզ անհրաժեշտ են շերտեր, որ կպատրաստենք կարտոֆիլից:Ամեն շերտի համար նախատեսված է 1 կարտոֆիլ որ կանցկացնենք քերիչով ու կտապակենք:
2. Սմբուկը, սունկը կտրատում ենք մանր խորանարդների,սոխեռայով տապակում:Վրան ավելացնում ենք մանրացրած ընկույզը: Համեմում ենք թարմ սամիթով, աղ պղպեղով:
Առաջին շերտի վրա բարակ շերտով քսում ենք կետչուպ, վրան ավելացնում սմբուկից ու սնկից պատրաստված լցոնը, այնուհետեվ վրան դնում ենք տապակած կարտոֆիլի երկրորդ շերտը, որի վրա քսում ենք թթվասեր ու նորից լցոնը:Նույնկերպ վարվում ենք երրորդ շերտի հետ, վերջում ձևավորում ենք ըստ ճաշակի:
ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ
No comments:
Post a Comment
Գրեք ձեր մեկնաբանությունները...
Մեկնաբանությունը հրապարակելու համար անհրաժեշտ է «Comments as:» տողում ընտրել էլ.փոստի հասցեով գրանցման առաջարկվող տարբերակներից մեկը, կամ այն հրապարակել «Անանուն» (Anonymous) տարբերակով ու վերջում սեղմել Post comment կոճակը։ Preview կոճակը թույլ է տալիս տեսնել մեկնաբանության ընդհանուր տեսքը մինչև այն հրապարակելը։