Monday, September 6, 2010

Eggplant Caviar "Special" / Բադրջանով խավիար "Հատուկ"






Այս բաղադրատոմսը ես ինտերնետից եմ վերցրել, և այն նորություն է ինձ համար, քանի որ այն պարունակում է ձու և եփել հարկավոր չէ:


Բաղադրությունը

Բադրջան 2-3 հ
Բիբար – 2-3 հ
Լոլիկ – 2-3 հ
Գլուխ սոխ – 1հ
Սխտոր – 3 հատիկ
Եփած ձու – 2 հ
Բուսական յուղ
Խնձորի քացախ
Աղ







Խորովում ենք բադրջանը, բիբարը: Ամբողջը մսաղացով աղում ենք, ավելացնում աղ, քացախ և ձեթ: Այս խավիարը համարվում է "հում", քանի որ այն պետք չէ եփել պատրաստելուց հետո: Այն շատ հարմար է անմիջապես մատուցելու համար:



ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ








1 comment:

  1. Ag jan apres, anpayman kporzem, manavand, vor heto epel petq chi, inqy lav arag kstacvi....

    ReplyDelete

Գրեք ձեր մեկնաբանությունները...
Մեկնաբանությունը հրապարակելու համար անհրաժեշտ է «Comments as:» տողում ընտրել էլ.փոստի հասցեով գրանցման առաջարկվող տարբերակներից մեկը, կամ այն հրապարակել «Անանուն» (Anonymous) տարբերակով ու վերջում սեղմել Post comment կոճակը։ Preview կոճակը թույլ է տալիս տեսնել մեկնաբանության ընդհանուր տեսքը մինչև այն հրապարակելը։