Այս բաղադրատոմսը ես ինտերնետից եմ վերցրել, և այն նորություն է ինձ համար, քանի որ այն պարունակում է ձու և եփել հարկավոր չէ:
Բադրջան 2-3 հ
Բիբար – 2-3 հ
Լոլիկ – 2-3 հ
Գլուխ սոխ – 1հ
Սխտոր – 3 հատիկ
Եփած ձու – 2 հ
Բուսական յուղ
Խնձորի քացախ
Աղ
Խորովում ենք բադրջանը, բիբարը: Ամբողջը մսաղացով աղում ենք, ավելացնում աղ, քացախ և ձեթ: Այս խավիարը համարվում է "հում", քանի որ այն պետք չէ եփել պատրաստելուց հետո: Այն շատ հարմար է անմիջապես մատուցելու համար:
ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ
Ag jan apres, anpayman kporzem, manavand, vor heto epel petq chi, inqy lav arag kstacvi....
ReplyDelete