Այս թխվածքն ունի շատ հեշտ պատրաստման եղանակ:Այն ստացվում է արագ,հնարավոր է լինում պահել սառնարանում բավականին երկար ժամանակ և ամենակարևորը առողջարար է, այն իր մեջ պարունակում է հում ձու:
ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ
350գ պեչենի
5 ճաշի գդալ կակաո
7 ճաշի գդալ շաքարավազ
1 ձու
1բաժակ ջուր
200 գ կարագ
1. Պեչենին մանրացնել:
Ցանկալի է ,որ պեչենին լինի լավ եփված:
Խորհուրդ եմ տալիս Դարոինկ-ը:
350գ պեչենի
5 ճաշի գդալ կակաո
7 ճաշի գդալ շաքարավազ
1 ձու
1բաժակ ջուր
200 գ կարագ
1. Պեչենին մանրացնել:
Ցանկալի է ,որ պեչենին լինի լավ եփված:
Խորհուրդ եմ տալիս Դարոինկ-ը:
2.Կակաոն և շաքարավազը խառնել իրար,վրան ավելացնել 1բաժակ ջուրն ու դնել կրակին:
Երբ սկսի լավ եռալ և մասսան արդեն թանձրացած լինի,վրան ավելացնւմ ենք 200գ կարագը: Նախքան կարագն ավելացնելը կարող եք փորձել քաղցրությունը և ավելացնեք շաքարավազ ըստ ճաշակի: Կարագը հալելուց հետո թավան վերցնւմ ենք կրակից և թողնւմ ենք սառչի:
3. Այդ ընթացքում շատ լավ պետք է հարել ձուն:Երբ շոկոլադն արդեն սառած կլինի, վրան ավելացնւմ ենք ձուն և արագորեն խառնւմ:
5.Մեզ մնում է միայն ստացվածը լցնել տոպրակների մեջ,տալ երշիկի ձև և դնել սառնարանը:Անհրաժեշտ է ,որ տոպրակի մեջ մասսան լավ պրես արվի:
Ըստ նշված չափաբաժինների կստացվի 2 երշիկ.
ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ
Հիանալի բաղադրատոմս!!!!Իմ տղային հաստատ սա շատ դուր կգա: Շնորհակալություն:)
ReplyDeleteԱպրես Անուշ ջան, ես փորձել եմ շատ-շատ համեղ է, և ով ուզում է փորձել կարող է այսօր մեր տուն գալ, ինձ Անուշը բաժին է հանել ու դեռ մի փոքր կա ))))
ReplyDeleteAnush jaaaaaaaaaaaaaan shat apres, shat kuzenayi qo sarqat@ porceyi, shat lavna u iroq erexanerin sa shat dur kga shat apres kukles:)
ReplyDelete