Այս ջնարակը /глазурь/ հիշեցնում էր Էսկիմո պաղպաղակին պատված շոկոլադե շերտը:
ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆԸ
1 մաքուր շոկոլադ /դառը շոկոլադի դեպքում ավելացրեք 0.5 բաժակ շաքարավազ/
1ճաշի գդալ կակաո
0.4 բաժակ կաթ
50 գրամ կարագ
1. Կաթը լցնում եք հաստ հատակով տարայի մեջ ու ավելացնում կտորների բաժանած շոկոլադը: Շոկոլադի հալչելուց ավելացրեք կակաոն ու կարագը ու լավ հարեք մինչ եռալը, հենց եռա վերցրեք կրակից ու թողեք սառչի:
2. Ջնարակը քսում եք խմորի շերտի վրա տաք վիճակում, եթե շերտը արդեն սառն է; Կամ սառած վիճակում տաք խմորի շերտի վրա: Իսկ կրեմի շերտի վրա քսելու համար թողնում եք այն սառչի այնքան, որ մատով հպվելուց շատ աննշան գոլ լինի ու դեռ հասցրած չլինի պնդանալ, լցնում ենք մեր հարթ քսած կրեմի վրա ու զգուշությամբ տարածում ողջ տորթի վրա:
Thanks
ReplyDelete