Sunday, July 10, 2011

Eggplant Salad / Սմբուկով Սալաթ


Այս աղցանի առանծնահատկությունը տապակած սմբուկի ու թարմ պղպեղի համադրությունն է:

Պատրաստման համար ինչ է հարկավոր


2 սմբուկ
2 պղպեղ
200 գրամ թթվասեր
կես կապ մաղադանոս, համեմ
0.25 բաժակ մանրացրած ընկույզ
0.5 պճեղ սխտոր ըստ ճաշակի
3 ճաշի գդալ բուսայուղ
աղ, սև պղպեղ, քունջութ


1. Մանր քառակուսիներով կտրատում ենք սմբուկը, տապակում բուսայուղով,թողնում ենք սառի:








2. Վրան ավելացնում ենք կտրատած թարմ պղպեղը,կանաչին,ծեծած ընկույզը,այնուհետեվ համեմում ենք՝աղ,սեվ պղպեղ,քունջութ:



3. Թթվասերին ավելացնում ենք մի քիչ սխտոր ըստ ճաշակի ու խառնում ենք աղցանին:



ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ



1 comment:

  1. Sat jan shat lavna apres, mamais siraz salatn e, na shut shut e patrastum, u naev choracraz smbukic el e sarqum, shat hamex e stacvum, ha mek el du norutyun uneir, qunjuty, hastat qunjutov aveli hamex kstacvi:)

    ReplyDelete

Գրեք ձեր մեկնաբանությունները...
Մեկնաբանությունը հրապարակելու համար անհրաժեշտ է «Comments as:» տողում ընտրել էլ.փոստի հասցեով գրանցման առաջարկվող տարբերակներից մեկը, կամ այն հրապարակել «Անանուն» (Anonymous) տարբերակով ու վերջում սեղմել Post comment կոճակը։ Preview կոճակը թույլ է տալիս տեսնել մեկնաբանության ընդհանուր տեսքը մինչև այն հրապարակելը։