Wednesday, April 27, 2011

Pilaf With Raisins / Չամիչով փլավ

Չամիչով փլավը Զատիկի ամենասիրելի ուտեստն է բոլորի համար: Ես չգիտեմ այն զուտ հայկական է, թե ոչ, կամ միայն մենք ենք պատրաստում այս տոնին, թե ոչ, բայց որպես հայկական Զատիկի սեղանի կարևոր ուտեստ, հաճույքով ներկայացնում եմ Ձեզ:

Sunday, April 24, 2011

Gugelhopf, German Easter Cake / Գուգելհոֆ, Գերմանական Զատիկի Կեքս

Ներկայացնում եմ կեքս, որը գերմանացիները զատիկի ժամանակ են պատրաստում:   

How to Color Easter Eggs Using Food Coloring / Ինչպես ներկել Զատիկի ձու սննդի ներկերով

Մինչ սննդային ներկերով ներկելը, նախ ձուն պետք է խաշել, չորացնել և հետո նոր ներկել: Խաշելիս որպեսզի ձուն չկորտրվի, այն պետք է մեկ ժամ պահել սենյակային ջերմաստիճանում և ջրի մեջ լցնել մեկ ճաշի գդալ աղ: